Make your Destiny

Людмила Казакова 3
В качестве эпиграфа:

"Каждый выбирает по себе
Женщину. религию, дорогу,
Дьяволу служить или пророку,
Каждый выбирает по себе.
Каждый выбирает для себя
Слово для любви и для молитвы.
Шпагу для дуэли, меч для битвы
Каждый выбирает для себя.
Каждый выбирает для себя
Шит и латы, посох и заплаты.
Меру окончательной расплаты
Каждый выбирает для себя" (Ю.Левитанский)


Do we choose the way to go,
When we fly or move below?
Is your love a prize or stone?
Keep your ties or be alone.
Do you feel like in a cage?
Give up all to start new page.

Everybody chooses for himself
Values, icons, temple to pray,
Friends to keep or to betray
Everybody chooses by himself.
Are you brave to prove or just to wait?
Can you smile in breathing rush of wind?
What the tracks you've left behind?
Can you find your true course to get?
Everybody chooses by himself.
What the wallet do you earn for living?
Will your trial be cruel or forgiving?
Nobody answers but yourself.