Лiлея

Наталия Высочинская
Колишуть аромофантазії
Лілеї  з тендітними станами ...
Немов би із міста Флоренції
Прилинули думки туманами...

Вберуся у сукню  квітковую...
В цю мить серпанкову натхненную
Малюю картину я новую,
Чарівную...благословенную...

Он-де ремінець із осоки-
Підкреслить дівочую талію...
Суцвіття красу  волооку
Гойда вітерець із Італії...

Мінливою зграєю ніжною
Зліта  оксамит аромату...
Лілейною  дивною фіжмою
Прикрасилась сукня багата...