Закохання

Дарья Тарасовна Петухова
Майнул вже остання осінь,
І січень скоро завершить лічить.
Та доторки такі ж вже ніжні,
Не перестануть в моїм волоссі шурудіть.

О,милий друг, ти вже у серці,
Даєш душі ті туги переждать,
Мої думки заквітчані і світлі
В покої та поєзії мовчать.

На терези я тихо покладу
Щасливі дні та дощовї бурі,
Скажу я точно, без жалю
Що душі наші не підвласні стужі