Пляшка мерло

Таня Танюк
Пляшка мерло.
Винна за двох
І самотня.

Нудно було?
Я тобі – хто?
Це безодня…

Плакати біль
Вистачить сил,
Та згасаю.

Стервом навчи
Стати. Хутчій!
Помираю.

Дзвониш вночі,
Дикі вірші…
Задовбало.

Збутися слів.
Ти так хотів?
Відпускаю!