ось де собака заритий

Игорь Пуха 2
Ось і вони ті ж самі пики
ніхто із ради не пішов
як ті п’явки, ненаситні
знов тягнуть з Неньки суки кров

приймають знов свої закони
лунає пісня таж сама
ведуть  своїх рабів масони
не на майдан, а де війна

йде нам знайома всім вистава
в якій обдурюють людей
і знову їм пройшла халява
є недоторканість - окей!
               
але ж цей раз не до майдану
бо не заплатить вже ніхто
так протягнув нас і чорнявий
коли втягнув у це гімно

де все по суті продається
де легко так купують нас
де на прокат душа здається
у цей скрутний – ринковий час

тож знов сидять ті ж самі пики
ніхто із ради не пішов
як ті п’явки, ненаситні
знов тягнуть з Неньки суки кроВ …