***

Валерия Сидько
Не хочу ні з ким бути.
Боюсь закохатись, мабуть.
Набридло всі ці брехні чути,
Або чути:"Просто мене забуть!.."

Всі ці ревнощі ваші,
Навіть до самих найкращих друзів.
Переписки читаєте наші,
"Боїтесь чогось?"
Ми не любимо таких боягузів.

Багато закоханих парочок зараз,
Разом скрізь за ручки ходять.
А я, ніби, з тих часів дикобрази,
І мене від цього трішечки нудить.

Але хочеться тепла й кохання,
Різних романтичних вчинків.
Було б тільки на це бажання,
І потім буде купа спільних відпочинків.