День м ста

Алекс Андрущенко
Рідне місто моє, Мелітополь!
Фарби осені личать тобі.
Ти стоїш при дорозі, як тополь,
У якого немає журби.

Рідне місто моє стародавнє!
Настрій твій - на святкові лади.
Героїчне місто і славне,
Квітнеш ти, як вишневі сади.

Час веселий до міста приходить.
Ми зібрались, шануймо його.
Хай на небі знов зірка та сходить,
Під якою ми всі живемо.