Полярн сть

Аделаида Крестенская
Мій дим , мій дім , мій Еверест,
Моє майбутнє ,як туман,
Моя країна , мій протест
І моя мрія, як дурман .
Мій сенс , мій спів , моя Мадонна,
Мої вогненні дев'ять кіл,
Німа печаль моя бездонна ,
І спів давно померлих тіл.
Це все- нікчемна сингулярність ,
Вона на мить чи на момент.
Це все - життя мого полярність,
Парфуми , прянощі , акцент.
Це все- емоцій різнотрав'я,
Ложка меду , ложка сліз.
Все це :і горе , і кохання ,
І постіль вдома, і сліди валіз-
Це все мозаїка життів,
Калейдоскоп, рулетка , фарс ,
Постійний вир із почуттів,
Мій похід з Землі на Марс.