Хлопчику Вов

Аделаида Крестенская
Вова , сиди вдома,
В тебе енцефаліт.
Проспись , полікуйся.
Ти всім вже набрид.
Вова , не корч
З себе Месію,
Не грай у війну,
Подивись на Росію.
Ваші люди морально збідніли,
І кричить кожен алкаш:
"По що нам нужда? !
За те Крим наш!"
Вова, забудь
Ти свій Третій Рим,
Бо ще зараз- Росія ,
А потім- лиш дим.
Вова, облиш ,
Бо ще зараз країна,
А буде лиш мертва
Холодна руїна.