***

Аделаида Крестенская
Тиша така глибока
Що тонуть у ній кити.
І холодно дихати ,
І важко від тої красти.
І тишу я люблю більше,
ніж ваші коштовні Граалі.
Я в ній господь ,
Я в ній диявол.
Мене не з'їсть самота
Мене не підкорить мовчання ,
Бо я лиш кілька секунд,
Я-риторичне питання.