***

Аделаида Крестенская
Коли ти пішов,
Я була не своя ,
Я була зовсім не я ,
Я була нічия.
Коли ти пішов,
Я шукала куток,
Я шукала курок ,
Я шукала ковток.
Коли ти пішов ,
Я не знала слів,
Я не знала днів ,
Я не знала снів.
Коли ти пішов ,
Я вбила у кров ,
Я вбила любов ,
Я вбила себе.
Знов.