Вiдчини своe серце

Бондаренко Михаил
Відчини своє серце

Ти побачиш наступний світанок
Серед квітів і дивних комах,
Відтворити лише ангел зуміє,
Погляд світлий і тяжкі думки.

Відчини своє серце й поглянь,
Там у ранах німіє душа,
Озирається і кличе до себе,
Чарівна і пекуча зоря.

Так і я своє серце відкрив,
Але ти не бачиш його,
Від страждань я померти готов,
Щоб побачити світанок з тобою.