Аслом

Махнач Сергей Юрьевсын
Паэт - гэта стан душы
І я гэты стан душу
Аб рыфму туплю нажы
І дыхаю па ушу
Каб збіць летуценны лад
І праўдзе зірнуць у твар
Згубіць мовазнаўства клад
Сярод паўсядзённых хмар
Забыцца, што ты - паэт
Забыцца бясконцым сном
Замесці старанна след
І проста пажыць аслом

17.07.2015