Вибрации любов

Величка Петрова
ВИБРАЦИИ ЛЮБОВ
Богата съм!
Безкрайно съм богата.
Имам в изобилие любов.
Прегръща ме небето и земята
с очите ти на жертвен храм и зов.

Най-сложното богатство да обичам
разкрива необятната си шир.
И аз съм шир просторна и привличам
митичното вълшебството в мен безспир.

Уверено до теб се доближавам.
Не съм Диана тръгнала на лов.
Омайниче за обич ти дарявам
в твоя път и труден и суров.

Щастлива съм!
Безкрайно съм щастлива!
Нося изобилие любов.
Крехка.
Самородна.
И чуплива.
Но пазя я с любов и от любов.
                14.07.2015г.