Жити правдою не кожен зумie

Бондаренко Михаил
Жити правдою не кожен зуміє

Жити правдою не кожен зуміє,
Потішатися над слабким у час,
У головах ритися марно,
Світ безглуздих і жахливих скотів.

Скільки їх зібралось навколо,
Словом давляться і ні кроку назад,
Одуріли від слави,
Тільки чути їх крик.

Задихаються і за спинами криють,
Але час ми змінити прийшли,
І заплющити очі нещасним,
Забирайтеся із моєї землі!