На сход

Сергей Королев 4
Шкода мені край шахтарський
Шкода Батьківщини
І Донецька та Луганська
Це ж наші родини
І людей мені там шкода
За що так страждають?
Честь і совість та свобода
Куди подівалась?

Скільки там пролито крові
Людей скільки вбито
У руїнах все стоїть
За що таке лихо
Тут страждають наші діти
Наша надія
Найдорожче що є в сіті
Майбуття та мрія

Постраждали Волноваха
Піски та Бахмутка
Люди гибнуть в Іловайську
В Горлівці Чорнушці
Все Дебальцеве в вогні
В Золотом стріляють
І в Артемівську димить
Щастя все палає

Оце ваше перемиря
Де вогню не має
За що мирні люди гинуть
Хто відповідає?
Як усе це зупинить
Та усе здолати
І почати мирно жить
Та війни не знати.