розмова з Ним

Наталья Таурите-Тауринш
йду на плаху
винна - вбий,
ні..пожалкуй тіх хто поруч
з мною
Ти пам'ятаєш розмову нашу
Що велів, те й ВИКОНУЮ.
Хто має сил більше
- Сперечатися будемо?
Облиш. Не Ти ні Я не будемо праві
Ти впевняв, що мій Коханний
буде Живим,а що маю Я?
Фото чоловіка з іншими очима?
десь там у степу- в глинні.
Про душу мовиш,
ось тут Ти правий -
Він живе ЯНГЕЛОМ для мене