Пошук себе

Григорий Божок
У  кожного  своє  життя,
Свої  думки,  знання  і  дії,
Минуле,  сьогодення,  майбуття,
Бажання  і  смаки  та  мрії.
В  дитинстві  пізнаєш  і  хочеш,
А  юність  прагне  щоби  мати,
Дорослим  робиш  все,  що  можеш,
На  старість  -  мудрість  запасати.
Якщо  ти  світ  таки  пізнав
І  прагнення  твої  здійснились,
Дорослим  й  самостійним  став,
Мудрість  під  старість  накопилась –
Відповідально  шлях  пройшов
В  своїм  житті  себе  знайшов.
         20.07. 2015р., Київ