Вкрити темряву свiтлом

Лили Блэр
Я знову йду в бій із собою,
Не знаю, що буде в фіналі.
Всю темряву світлом я вкрою,
Щоб в рідних не було печалі.

Все рівно, що думають інші.
Люди - це тільки декор.
Для них завжди було ліпшим
Вберегти себе від "потвор".

Гадаю, що вже дуже скоро
Вони зрозуміють, що всі
Повинні мислить прозоро,
Не спиратись на думки чужі.

Тільки тоді може світло
Здобуть перемогу в бою.
Тільки тоді ми, привітно,
Зустрінемо мира красу!