Дiалог

Анатолий Анненко
- Яка ти вперта худобИна -
             говорить вовкові людина.
Пішов би ти мені служити,
           то мав би вволю їсти, пити;
не був би ворогом моїм;
          ти мав би захист, мав би дім.
1, взагалі, ти мав би все...
          Поглянь: Полкан овець пасе...
А вовк у відповідь: - Ага...
                Мені свобода дорога.