Родина Сергiя

Владимир Солошенко
Кучеряве волосся — мав вигляд на тридцять,
Хоч Сергію вже полудень віку.
Він спокійний, його хвилювання не видно,
А дружина — то скарб чоловіка.

В них два сина і дочка: дорослі, успішні.
Це зразкова сім'я на сьогодні.
Дім красивий, садок і подвір'я розкішні...
Шиє одяг дружина всім модний.

Та не з неба достаток прийшов до них цей,
Взагалі вся сім'я працелюбна.
В них панує любов. А пошана людей
Та повага до них — абсолютна.