нема в житт н простоти, н щастя...

Андрей Кушнир 2
нема в житті ні простоти, ні щастя...
нема краси й немає в ньому барв
лиш є базмежна розпач і ненастя
є біль, розчарування- ти пропав

в житті немає місця правді,
воно для тих, хто вірить у брехню
і якщо хтось ще йде із прірви до пропасті
так важко не віддати світ вогню

можливо і існує десь кохання
нехай воно тебе колись знайде
тоді набудуть зміст пусті зітхння, 
і навіть вітер щиро обійме...

хтось пропадає в самоті й стражданні
хось в день збирає сто сердець
та лиш один удар - одне бажання
кохання нам дарує наш кінець