Гiмн мiста Киiв

Николай Мотков
             

                Гімн міста Київ



Муз. М.Мотков                Слова М. Мотков


                Київ - свята наша віра, надія,
                Промінь Держави - яскравий, злотий,
                Лавра, Дніпро, Оболонь, храм Софія, 
                Площі, Собори, Хрещатик палкий               
               
                Приспів
                Слався велика, могутня столиця,
                Місто - Герой славних, мужніх подій,   
                Братніх народів духовна світлиця,
                Київ знаменний - ти вічно живий      
   
               
                Парки, проспекти, бульвари, каштани,
                Льнуть кольорами - мов щастя прибій,
         Кобзар, Хмельницький, Майдан, Цар - фонтани,
                Київ парить сивий і молодий
               
               
                Місто мети, праці, миру, кохання,
                Віри, надії, натхнення життя, 
                Київ - славетний символ єднання,
                Гідно суспільство веде в майбуття
 

               Київ – ясний, Європейський, злотистий,
                Прапор Архангел стоїть, майорить,
                Сяйво Вітчизни демократичній,
                Зіркою слави палає, царить