Привiтання!

Валентина Коц
           Сестрі Наталі Н. в День народження.

Тобі сьогодні 35!
Красива, визначальна дата,
Роки, як ті птахи летять,
А я бажаю привітати.

Із Днем народження, сестричко,
Хай радість твоє серце сповне,
І потече до всіх, як річка,
А щастя прийде чисте, повне.

Хоч часто смуток та тривоги
У двері стукають завзято.
А ти неси усе до Бога,
Як до Улюбленого Тата.

Відкрий Йому, що так турбує,
За що думки та хвилювання.
І ти полегшення відчуєш,
Бог не обмане сподівання.

Весь простір і всю велич неба,
Поля квіткові Бог дарує.
З любов’ю промовля до тебе
І твій найменший подих чує.

Не сумнівайся, вір, надійся,
Та йди вперед вузькой стежиной.
За абсолютно все молися,
Щоб Бог був поряд в кожній днині.

І віддавай свої роки
До Найріднішої Руки.
Життя, дорогу, кожну мить –
Твій Тато все благословить!