Украинский Гарик 22

Владислав Красса
 Український Ґарик 22

За мотивами І. Губермана

Я живу і спокійно, і гарно,
підпираю плечем свою втому,
сам собі одинокий напарник,
сам з собою не згоден ні в чому.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".