Правда за нами!

Алексей Нейлов
Ти обернись навколо, та завмри,
Від цього жаху, від цієї болі,
Давно вже полетіли геть птахи,
А ми стоїм тут босі, хворі, голі,

Давно вже у керма усівся пан,
Який братам давав квиток в могилу,
Знов в апараті стоїть балаган,
А вся політика спирається на силу,

Не силу думки, а на силу кулаків та куль,
Добре сховали на сьогодні беззаконня,
І так виходить що громадянин, це нуль,
А де все те конституційне та природнє?

Так сумно коли всі волають, ГЕЙ!,
Рости та процвітай рідная ненько,
А потім знов сварки, вбивства людей,
І так невинно щурять свої беньки..

(с) Copyright Escupir (rules) 2015