Я завжди жду тебе..

Кравченко Наталия
Проходить літо жарке і щедре...
І скоро знов запанує зима...
А мені хочеться дуже до тебе..
Коли будем разом,не знаю сама...
Дні пробігають так не помітно..
І віддаляють той час,що були
Разом з тобою.раділи мов діти..
І так все хороше було тоді...
Я пам'ятаю ту зустріч,як зараз..
Очі твої і обійми міцні...
Душа трепетала...і ніби літала...
І не забутні ті ночі були...
Потім поїхав твій потяг у даль ту...
Забрав із собою ти серце моє...
Щоб знову зустрітись на тому вокзалі...
І знову в обіймах голубиш мене...
А серце все лине...ночами не спиться...
Роботою тугу долаю і біль...
Так часто,коханий,в ночі мені сниться..
Твої теплі руки і наш рідний дім...