Сила кохання

Злата Боголюбова
Кохання мов перлина з океану,
Що з дна морського підійма,
Всю велич справжнього кохання,
До рівня серця. Це душа!

І мов під дією вітрів
Ми подолаєм перешкоди,
Бо віра в справжність відчуттів
Назавжди силу почуттів відкрила.

Кохання - сила. Щирість та любов.
Кохання - вічне. Й сила його міцна.
З коханням в серці, ми відкриємо життя,
В його обіймах ми літаємо у вічність.

Де мрії та надії у танцях закружляли
Та голову тверезу в кохання опускали,
Що окриляє нас й штовхає у безмежність,
Де у кутках свідомості ховається бентежність.