Сумно...

Кравченко Наталия
Часто сумно і так часто плачу..
Але знаю,в мене є ти!
І не дуже вірю я в удачу..
Але знаю..разом на завжди...
Розжену усмішкою всю тугу...
Адже знаю ти у мене є...
Віднайду до щастя знов дорогу...
Щастя і кохання ти моє!
Хочу я тобі подарувати
Теплий дім і затишок сім'ї..
Щось важливе тихо нашептати...
Поцілунок і мої обійми...
Знаю,що у мене ти є,
Знаю,що ти поруч на завжди!
Про одне.коханий.тільки мрію...
Щоб щасливим був ти на віки!