Дитинство розгубилося...

Геннадий Сивак
Дитинство  розгубилося,
Лиш спомин ніжить нас,
Воно ще довго снилося,
Як найдорожчий час.

На мить, щоб повернутися,
Побачитися з ним,
Ласкаво посміхнутися,
Без винятку, усім…

На жаль, квитків  немає,
У  ці  святі  місця,
Та  доля не вертає,
Благаймо  до кінця.

На мить, хоч повернути,
У батьківську любов,
Душею  відпочити,
Пірнути в  щастя  знов…

Автор  Геннадій  Сівак.
22  липня  2015 року.