Не моя з! мною! не та в тоб!

Валентина Скрипчук
Ти солодка як цукерка
тебе можна пити з чаєм,
але минають дні
і я смаку не відчуваю.
Не має різниці в хвилинах
без тебе і,що з тобою.
Це знак для самого себе
не робити більше кроків.
          ПРИСПІВ:
 Не моя зі мною і не та в тобі,
 Замерзаю не від вітру,
 це ціна за обман самому собі.


Прости мене коли небуть
слова на життєвій основі,
хтось пє солодке вино,
а хтось підсолені сльози.
Це життя... все добре,
слова відписані білью.
Хтось зникне просто з життя,
а хтось залишиться тінню.
         ПРИСПІВ: