Не дозволяйте дихати димом

Денис Шматко
Не дозволяйте їм дихати димом
недозволяйте дихати їм

Інакше не зможуть вони чути співу
Більше не зможуть тримати свій гнів
Не будуть сидіти птахи на деревах
Гнів знищить все на порозі світів
Чи грітиме Сонце своїм теплим світом?
Як тільки вони видихнуть дим?!!!