Серце на майдан

Алекс Андрущенко
Серце знов стукотить на майдані
З тисячами сердець в унісон.
Цей майдан - то рубіж наш останній,
То життя наше, схоже на сон.

Тут стоїм, як козаки на варті,
Нас на подвиг народ надихне.
А майдан - це ракета на старті,
У якої ми вічне пальне.

Наш майдан - справи тільки початок,
Незгасаюче полум’я мрій.
Він - надія наша і спадок,
В ньому сяють всі фарби зорі.

Наділіть своє серце майданам
І відчуйте взаємну любов.
«Ні!» - скажіть ланцюгам і кайданам,
На майданах всі вільні ми знов.