Тебе

Иван Иванов 169
Тобі мабуть не відомо
Що я відчував до тебе.
В якусь мить мені здавалось
Що був я у житті твоєму.
Мені навіть здалося
Що я був десь у тобі,
У мріях твоїх…
Але я мабуть дуже відвертий романтик,
Або дуже великий невдаха.