3

Виктория Батюшкова
Mid July.
We are crazy as hell,
We are young
And we wanna live.

you're life of the party
and I'm a nerd,
no one would ever believe.

you are reckless and free,
always do what you choose,
I am quiet and plain,
and do play by the rules.

we are different as soccer and ballet,
but the ground crumbles under my feet
when I feel you strong arms
 around my waist
and hear your heartbeat.
           *        *        *
Середина июля,
Мы сходим с ума,
В молодости жаждем жизни,
Понимая-она одна.

Я пай-девочка,
Ты -душа компании,
Никто не поверит ,
Хоть убеждаю я.

Ты дышишь свободой,
И делаешь,что вздумается,
Я тихая,
На рубашке все застегнуты пуговицы.

Мы разные ,как звезды и солнце,
Но земля уходит из под ног,
Когда я чувствую твои объятия,
И слышу,как твое сердце бьется .