Oda picioarelor

Галина Чиореску
Piciorusele mele, piciorusele mele,
Ati devenit atit de grele!
Pin-nu demult voi alergati
Si pretutindeni ma purtati!


Pe unde numai nu ati fost?!
Caci va mina capul meu prost,
Lua el hotariri pripite,
Ce deseori erau gresite...


Dar voi trebuia sa alergati
Ca intr-un loc doar sa nu stati,
Umblati pe dealuri si cimpii,
Si drumuri masurat-ati mii !!!



Acuma voi v-ati ingrelat
Si v-ati oprit din alergat,
De-abea mai mergeti incetisor,
Minate de un vesnic dor....


Dar Slava Domnului, c-asa,
Incet, insa ma pot misca,
Macar ca imi sunteti umflate,
Insa ma duceti mai departe!!!!!