Нiченька

Виктория Гребенюк Роженкова
Губи пестять..Так ніжно, так круто,-
Розгоряється в душах  любов..
Вже від запаху терпкої рути
Зашуміла  в висках наша кров!..

Ми обоє,- і більше нікого,-
Шати падають стрімко до ніг.
Ніжно грієш ти персика мого..
Вже й язик до жаринок прибіг..

Очі в очі.. Безмежне бажання,
Запах ніги,-і тануть серця..
Нас зєднало навіки кохання,
Та чарівная ніченька ця!
22 07 2015 р
Вікторія Р