Все буде так, як маe бути

Катерина Жебровська
Все буде так, як має бути…
Все, неодмінно, буде так,
Щоб ми змогли таки відбутись
На крилах, наче в Небі птах…

Все буде так, а не інакше,
Так, як бажалося Душі…
Не вибирай – де глибше, краще,
Та в кожну мить Життя Люби…

Все буде так, як має бути,
Як Доля Світом поведе…
Не намагайся Світ здобути,
Твій Світ в тобі завжди живе…

Все буде так, як відчуваєш…
Все, дійсно, буде саме так,
Як знаєш, хочеш, дозволяєш…
Люби Життя – це добрий знак…

23.07.2015