Вiра в себе

Злата Боголюбова
Що є життя, коли немає віри
До нашого майбутнього життя?
Що є відвага без мотиву
До поєднання спільного життя?

Коли є віра, ми долаємо проблеми,
Будуємо нову дорогу в майбуття,
Бо тільки з того є в житті для нас потіха,
Що може врятувати наше майбуття.

Плекайте віру у своє майбутнє,
Ґрунтуйте землю, де Ви стоїте,
Бо тільки з міцним стержнем у Вашим у душі,
Здолане є для Вас майбутнє.