Батькiв план

Анатолий Анненко
- Як дощу не буде, сину,
          завтра підем по шипшину.
Бо плоди її кармінні -
             то скарбнички вітамінні.
А шипшиновий узвар -
          для здоров'я - кращий дар,
по бактеріях - удар.

Батька слухаю, киваю...
                Тільки радістю не сяю. -
"Власноручний" досвід маю:
                там не тільки "ягідкИ",
ще й гострючі колючкИ.
                Недаремно та рослина
називається ШИПшина.