Подяка

Злата Боголюбова
Подяка щира у житті, це рідкість,
Та пам"ять добрих вчинків закоротка,
Чомусь добро, ми швидко забуваєм,
Хоча добра ми рідко у житті вбачаєм.

Не забувайте дякувати щиро за турботу,
Та допомогу у буденному житті,
Це просто слово, а зподвигає на хороше,
Бо за добро, добро завжди чекає.

Не забувайте дії добрі, що для Вас робили,
Та не вагайтесь, самі вдячно поможіть,
За прояв ввічливості та турботи,
Отримаєте в тисячі разів подяки на взаєм.