Дiвчина й кохання

Злата Боголюбова
Ніжний погляд на собі раптово відчуває,
Озирається навколо, погляд зустрічає,
Соромливо та незграбно смикає волосся,
Його погляд пронизає тіло, аж до дрожі.

Перший погляд, привітання,ніжних рук стискання,
Шепіт в вушко, притискання, відчуття реальні,
Почуття закоханості в серці розпочнеться,
Ніжність відчуттів реальних, вогнищем займеться.

Сором’язливість дій мрійливих в серці всі обмеження зніме,
Та у щире відчуття кохання у душі об’єднує в одне,
Що на два коханих серця у щасливе й ніжне добере,
Де закоханні в любові у сади чудесні попаде.