Я так люблю

Дарья Голуб
Я так люблю, дивитись тобі в очі,
Торкатися волосся, цілувать вуста.
Та брати твої руки у свої долоні,
І мальвати на піску твоє ім'я .

Я так люблю, з тобою розмовляти,
Дивитися у небо, слухати тебе.
Разом з тобою ранок зустрічати ,
І відчувати на білизні запах твій.

Я так люблю, з тобою посміхатись ,
Життю радіти і кохать тебе.
А в вечері з пахучим чаєм м'ятним ,
Розповідати про вчорашні сни.

Я так люблю, поряд з тобою танцювати,
А ще співати і читать книжки.
На колінах в тебе засинати ,
І зустрічатися з тобою у сні.