Керування вiдчуттями

Злата Боголюбова
Чи нам підвладне відчуттями керувати,
Чи можемо ми серцю у вогні сказати,
Щоб перестало вірити в кохання,
Що мов струмочок у крові живе.

Чи нам підвладне почуття в душі скривати,
Коли всі дії наші всім говорять лиш одне,
Що серце мов бурштин коштовний у природі,
Зарите глибоко, десь у душі.

Всі відчуття це скарб, що дарували небеса,
Для почуттів відвертих та приємних,
Все у житті складає відчуття,
Які в буденному житті для нас не скрити.