Хуртовина-вiхола

Анатолий Анненко
Хуртовина-віхола,
                ти до нас приїхала
не на возі, а на сАнях -
                значить, ти ще не остання...
Снігу, вітру ще багато... -
                Тож твори зимове свято!
...Добре знає своє діло! -
                Все навколо побіліло.