мо думки

Галина Недашковская
Зтоптані ноги у моїх думок...
з кутка в куток біжать вони,
з кутка в куток...

безбарвне листя тихо в душу шелестить,
безкровну душу свою хоче напоїть

та барв забракло в мені...,
як забракло слів,
і навіть буйний вітер нині занімів.

23.07.2015 р.