Джерело

Василий Касьяненко
Ти натхнення моє, джерело,
Ти думок моїх низка одвічних,
Батьківщина та рідне село,
Дивина на шляхах пересічних.

Джерело, ти моє джерело,
Чи вгамую самотній я спрагу? .
Чи туди ти, життя, привело,
Де не воду,- вино п’ю та брагу?

Як с тобою мені повезло,
Вільним птахом себе відчуваю,
Почуття, що на серце лягло,
З ним у небі блакитнім літаю.

Перепонам з тобою  на зло
Світло кожного дня зустрічаю.
Ти життя, ти моє джерело,
Я тебе головним визначаю.

Світ зірковий, моє джерело,
Ти у справах життєвих натхнення.
Те, що квітло,  на жаль відцвіло ,
Пам’ятаю я всіх на імення.
 
Я з тобою, як став на крило,
До зірок полечу аж до краю.
Боже мій! Ти моє джерело!
Я потраплю з тобою до раю!
22.07.2015р.