Село

Анжелика Машина
Село
Село є село,
Це гучне село,
Воно мені душу гріє,
Дає в житті надію!

На краще життя,
В безодню нема вороття,
А тільки світле майбутнє,
Воно незабутнє!

Село Криве най чудове,
Тут моє життя кольорове,
Не хочеться думать погане,
Не маю в серці омани,
І тільки приємні бажання,
В серці поклик останній!

І я йду червоними стежками,
У краще село, бережками,
Моє омите майбутнє,
Водою святою як-будто,
Я знаю село моє крилате,
Хоч роблю іноді я багато,
Воно мені душу гріє,
Дає серцю спокій, надію!
13.07.2015 р.