Хоровод

Анатолий Анненко
Підем, підем у садок -
              назбираєм вишеньок.
Ці яскраві, теплі дні -
                до душі мені.

       Ось наша вишня:
       лагідна і пишна.
       Вишеньок наберемо -
       ласо поїмо.

Підем, підем у садок -
                назбираємо сливок.
Ці яскраві, теплі дні -
                до душі мені.

        Ось наша слива:
        щедра і вродлива.
        Ми сливок наберемо -
        ласо поїмо.

Підем, підем у садок -
                назбираємо грушок.
Ці яскраві, теплі дні -
                до душі мені.

         Ось наша груша:
         і родюща, й дужа.
         Ми грушок наберемо -
         ласо поїмо.

Підем, підем у садок -
                назбираєм тернівок.
Ці яскраві, теплі дні -
                до душі мені!