Летять снiжинки...

Анатолий Анненко
Летять сніжинки, як пушинки;
                звучать пісні, горять огні...
Справляє рік свої "обжинки" -
                прийшли зими святкові дні.

Святкові дні - Різдвяні дні;
                веселі,щирі,осяйні.
Святкові дні - Різдвяні дні;
                веселі,щирі,осяйні.

Природу-Матір величаєм
                ...надію, віру, і любов.
Різдво й прийдешній рік стрічаєм;
                і славим Бога знов і знов.

Тримає Сонце Землю рідну
                на теплих, лагідних руках.
...Різдво стрічаймо, люди, гідно -
                у цьому і в нових роках!
Різдво Христове стрінем гідно -
                у цьому і в нових роках!